Board issue.... (1 Viewer)

0rion

Hall-of-Famer
Joined
Jan 20, 2010
Messages
7,872
Reaction score
13,146
Location
Central Ohio
Offline
I looked around and couldn't find a place for board issues so if there's an area for it feel free to move this.

Anyhow....for awhile now none of the links at the top of the reply box work for me. The smilies, gif, etc etc. None of them work. Any idea why or what I can do to get them to work?
 

zeetes

yo’ robbie fordz fo lyfe
VIP Subscribing Member
Joined
Jan 2, 2010
Messages
19,076
Reaction score
19,415
Location
yellow brick road
Offline
I looked around and couldn't find a place for board issues so if there's an area for it feel free to move this.

Anyhow....for awhile now none of the links at the top of the reply box work for me. The smilies, gif, etc etc. None of them work. Any idea why or what I can do to get them to work?
i've had the issue before. clear out your sr cache. only solution i've found to fix.

the cause seems to be when you start to reply to a post, don't submit, it leaves the browser in a locked state, on certain functions.
 

Dago

Veteran
Joined
Jan 10, 2007
Messages
7,338
Reaction score
11,441
Offline
I looked around and couldn't find a place for board issues so if there's an area for it feel free to move this.

Anyhow....for awhile now none of the links at the top of the reply box work for me. The smilies, gif, etc etc. None of them work. Any idea why or what I can do to get them to work?

You lost your link privileges
 

zeetes

yo’ robbie fordz fo lyfe
VIP Subscribing Member
Joined
Jan 2, 2010
Messages
19,076
Reaction score
19,415
Location
yellow brick road
Offline
@Andrus i couldn't find the original issue with new whatever thread, but, hey bud, you did a solid. the posts are working as intended on the multiple pages. no sticky of the original.

good job. i give you a gold, no too low, a platinum star. a platinum star. you earned it.
 
OP
0rion

0rion

Hall-of-Famer
Joined
Jan 20, 2010
Messages
7,872
Reaction score
13,146
Location
Central Ohio
Offline
@Andrus i couldn't find the original issue with new whatever thread, but, hey bud, you did a solid. the posts are working as intended on the multiple pages. no sticky of the original.

good job. i give you a gold, no too low, a platinum star. a platinum star. you earned it.
What google translate option do I use to get this in English? Haha
 

zeetes

yo’ robbie fordz fo lyfe
VIP Subscribing Member
Joined
Jan 2, 2010
Messages
19,076
Reaction score
19,415
Location
yellow brick road
Offline
What google translate option do I use to get this in English? Haha
fo'real though. andrus knows the issue that was fixed. many probably haven't noticed it, but he fixed it liked a champ. not going into details, don't think it was a necessary fix, but he knows. this is why i love him, *tears*

actually, i probably should have just pm'd him. yeah, i guess too late now.
 

saintmdterps

If we give ya the boogie, can ya handle it?
VIP Subscribing Member
Gold VIP Contributor
Joined
Jan 15, 2007
Messages
16,903
Reaction score
19,383
Age
60
Location
Salisbury, Maryland
Offline
i've had the issue before. clear out your sr cache. only solution i've found to fix.

the cause seems to be when you start to reply to a post, don't submit, it leaves the browser in a locked state, on certain functions.
your most useful post ever

Turnabout is fair play :hihi:

And stay out of Maryland....
 

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Users who are viewing this thread

 

New Orleans Saints Twitter Feed

 

Headlines

Top Bottom